Logo Stal Boeken V3

Ben je de manege ontgroeid, maar heb je geen tijd of geld voor een eigen paard of pony? Kom Zelfstandig rijden bij Stal Boeken!

Je kunt bij ons een paard/ pony rijden voor 1 of 3 dagen per week (pakket Rijden 1 of Rijden 3). Die dagen is het paard/ de pony van jou en rijdt er niemand anders op. Op de overige dagen kan het zijn dat ie in de les meeloopt of door iemand anders gereden wordt. In overleg mag je een buitenrit maken of cavaletti-oefeningen doen.

Het is ook mogelijk om een pakket "Leren en Rijden" te nemen. Je hebt dan naast een wekelijkse groepsles 1 of 2 dagdelen (niet in het weekend) per week de mogelijkheid het geleerde in de praktijk te brengen. Buitenritten en cavaletti-oefeningen zijn niet toegestaan. Deze pakketten zijn persoonsgebonden.

De volgende pony's zijn beschikbaar:

Freddie, 1.37m, heeft al vele fans, en is daardoor ook bezet. Springen, dressuur of buitenrijden, hij draait er zijn hoefje niet voor om. Omdat hij daarnaast ook nog eens erg braaf is, is hij ook geschikt voor beginners.

Nog maar 3 dagen beschikbaar: deze valkkleurige ruin die niet de snelste is maar wel scoort op eigenwijsheid kan super springen. Jenkin, 1.44m, is nergens bang voor, alhoewel hij soms wel net alsof doet. Heb je enige rijervaring voor deze ruin in zijn pubertijd? Kom dan snel langs!

Ben je dol op springen of buitenrijden, dan ben je bij Amigo, 1.44m, aan het juiste adres. Hoewel hij ook dressuuraanleg heeft, hij heeft namelijk winstpunten gehaald in de L1 dressuur. Zowel beginners als gevorderden kunnen veel plezier aan hem beleven.

Marie, 1.53m, is een voorwaartse pony. Ze is alert op buitenrit, maar altijd eerlijk. In de bak kunnen er ook iets gevorderde beginners op rijden. Ze heeft een fenomenale draf waarmee je hoge ogen kunt gooien op concours. Springen vindt ze heerlijk om te doen, al wordt ze wel snel tussen de hindernissen.

Special, 1.37m is een snelle pony. Ze houdt van springen en maakt ook graag een buitenrit. Dressuurmatig kun je ook heerlijk met haar rijden. Ze heeft nog geen bijrijder, omdat ze pas net bij ons op stal is. Hou je van poetsen? Dan is deze witte pony zeker geschikt :-)

Rumba is een 3 jarige dame van 1.37m die ons hart gestolen heeft. Zadelmak maken ging voorspoedig, nu zijn we haar rustig aan het doorrijden. Natuurlijk moet ze nog veel leren, maar dit doet ze met plezier en gemak. Heb jij de skills om een jonge pony op te leiden?

River, een 3 jarige dame van 1.36m, heeft nu al een heleboel vriendinnen. Zadelmak maken was een eitje, doorrijden gaat ook met het grootste gemak. Heb jij de skills om een jonge pony verder op te leiden?

Dit zijn de pony's die hierboven beschreven staan:

 

 

beeldmerk Stal Boeken klein Je "eigen" pony
beeldmerk Stal Boeken klein Rijden op vaste dag(en) of dagdeel
beeldmerk Stal Boeken klein Ook voor twee personen
beeldmerk Stal Boeken klein Te combineren met les