Logo Stal Boeken V3

Met ingang van 15 oktober 2020 gelden de volgende maatregelen bij Stal Boeken:

 1. We kunnen blijven paardrijden: lessen en trainingen mogen doorgaan als er onderling 1,5 meter afstand gehouden wordt.
 2. Er worden geen wedstrijden verreden.
 3. Ook in de rijbanen moet je onderling 1,5 meter afstand houden.
 4. Groepslessen worden gehouden onder de overkapping of in de binnenbak.
 5. Klanten met klachten blijven thuis.
 6. Er vindt een gezondheidscheck plaats voor aanvang van de les. Dit houdt in dat vooraf door instructeurs aan ruiters gevraagd wordt of zij geen gezondheidsklachten hebben die passen bij het coronavirus. Ook ruiters die zelfstandig trainen zijn welkom zolang zij geen gezondheidsklachten hebben, dit dienen zij zelf te beoordelen.
 7. Na afloop van de les of training geldt voor iedereen vanaf 13 jaar, de maximale samenkomst- en gezelschapsgrootte van vier personen.
 8. Ruiters moeten de sportaccommodatie direct verlaten zodra zij klaar zijn met hun les, training en het verzorgen van hun rijdier.
 9. Er mag geen publiek (ook geen ouders, vriendjes, vriendinnetjes) aanwezig zijn bij paardensportactiviteiten. Dit geldt ook voor lessen. Voor noodzakelijke ondersteuning (in overleg) of hulp bij poetsen en opzadelen wordt een uitzondering gemaakt.
 10. De kantine mag alleen gebruikt worden om je jas/ tas op te hangen en het lesboekje of infoscherm te raadplegen.
 11. Voor iedereen van 13 jaar en ouder geldt een dringend advies een niet-medisch mondkapje te dragen in de binnenruimtes van de paardensportaccommodaties. Tijdens het paardrijden hoeft het mondkapje niet gedragen te worden. 
 12. Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop.