Logo Stal Boeken V3

Beste ruiters en amazones,

Zijn jullie alweer toe aan de volgende vakantie? Na deze mail sowieso! We hebben in de meivakantie weer een aantal leuke activiteiten op het programma.

Op zaterdagmiddag 28 april hebben we een workshop paardenhaararmband maken.
Op woensdag 2 mei is er weer een ponyochtend voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Ook vriendjes en vriendinnetjes zijn welkom!
Op bevrijdingsdag, zaterdagmiddag 5 mei, hebben we een onderlinge dressuurwedstrijd.

Wat: workshop paardenhaararmband maken
Datum: Zaterdag 28 april
Tijd: 14:00 – 16:30
Voor: Alle klanten & niet-klanten (minimaal 10 deelnemers)
Kosten: €20 p.p.
Emma van
www.armbandpaardenhaar.nl
komt op deze zaterdag een leuke workshop geven: een armband vlechten van paardenhaar. Je kunt kiezen uit verschillende vlechttechnieken en er zijn verschillende kleuren paardenhaar aanwezig om een armband van te maken. Heb je een eigen paard en vind je het leuk om een persoonlijke armband te maken, dan kun je zelf paardenhaar meenemen (haar van de staart, gewassen en van ongeveer een potlootdikte breed). Inschrijven kan alleen door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., vermeldt hierbij ook of je zelf paardenhaar kunt meenemen. Tot 14 april kan je je kosteloos afmelden, daarna is het inschrijfgeld verschuldigd. 

Wat: Dagponykamp
Datum: Woensdag 2 mei
Tijd: 09:30 – 13:30
Voor: Alle lesklanten & niet-klanten (6 tot 12 jaar)
Kosten: 20 euro p.p. (let op: zelf lunch meenemen!)
Bij het dagponykamp doen we allerlei activiteiten met pony’s. Je hoeft hiervoor geen rijervaring te hebben. Wil een vriendje of vriendinnetje meedoen die niet bij ons op les zit, dan kan dat ook! Let op: de reguliere les gaat gewoon door aansluitend op het dagponykamp! Inschrijven kan alleen door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tot 14 april kan je je kosteloos afmelden, daarna is het inschrijfgeld verschuldigd.

Wat: Onderlinge dressuurwedstrijd
Datum: zaterdag 5 mei
Tijd: 15:00 - 19:00
Voor: Alle klanten (vanaf 31 maart is er ook inschrijving mogelijk voor deelnemers van buitenaf).
Kosten: €10,- p.p. met eigen pony, €15,- p.p met pony van Stal Boeken
Je kunt je inschrijven voor BB (proef 1), B (proef 3), L1 (proef 7) en L2 (proef 11) op het inschrijfforumlier in de kantine. Als je mee wilt doen op een pony van Stal Boeken, kun je je naam achter een voorkeurspony schrijven. Meedoen aan de wedstrijd kan als je zelfstandig kunt op- en afzadelen en zelfstandig kunt rijden. Overleg bij twijfel met je instructeur. Tot 14 april kan je je kosteloos afmelden, daarna is het inschrijfgeld verschuldigd.

LET OP! Maandag 2 april (2e paasdag) is er geen les!