Logo Stal Boeken V3

Beste ruiters en amazones,
Het is al bijna weer einde van het jaar, een tijd van feest en gezelligheid. Dat kunnen jullie in de kerstvakantie ook vinden bij Stal Boeken!
Op zaterdagmiddag 23 december 2017 wordt een voltigeshow gegeven. Ook is het mogelijk om zelf deel te nemen. De plaatsen zijn beperkt, dus geef je snel op! Aansluitend is er kerstborrel met lekkere hapjes.
Op woensdagochtend 27 december is er weer dagponykamp voor de jeugd tot 12 jaar.
Op dinsdagmiddag 2 januari is er een dressuurmiddag olv Janet Kruger. Je krijgt met z'n tweeën 45 minuten les. Een mooi begin van het nieuwe jaar!
Op zaterdag 6 januari gaan we 's middags (als het weer het toelaat) een buitenrit maken. 
Voor alle activiteiten geldt: contant afrekenen bij Wendy of Tom op de dag zelf.
Wat: Voltige clinic en show
Datum: Zaterdag 23 december
Tijd: 14.00u – 17.00u
Voor: Alle klanten (max 24 deelnemers) Uiteraard is iedereen welkom om te komen kijken onder het genot van een hapje en drankje.
Kosten: 10 euro p.p. 
Iedereen kan zich hiervoor opgegeven. Inschrijven kan alleen door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Opgeven = betalen Heb je vragen? Stel ze aan je instructeur.
Wat: Dagponykamp
Datum: Woensdag 27 december
Tijd: 09.30u – 13.30u
Voor: Alle lesklanten & niet-klanten (6 tot 12 jaar)
Kosten: 20 euro p.p. (let op: zelf lunch meenemen!)
Inschrijven kan alleen door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Opgeven = betalenWe doen allerlei activiteiten met pony’s. Je hoeft geen rijervaring te hebben. Wil een vriendje of vriendinnetje meedoen die niet bij ons op les zit, dan kan dat ook! Let op: de reguliere les gaat gewoon door aansluitend op het dagponykamp!
Wat: Dressuurmiddag
Datum: Dinsdagmiddag 2 januari 2018 
Tijd: tussen 13 en 18 uur
Voor: Alle klanten die die dag een pony tot hun beschikking hebben (max 10 deelnemers)
Kosten: 25 euro p.p.
Inschrijven kan alleen door je naam in te vullen op de lijst op de keukendeur van de kantine. Je kunt ook aangeven met wie je samen wilt lessen. Let op: kosteloos afmelden kan tot 16 december, daarna blijft het inschrijfgeld verschuldigd! 
Wat: Buitenrit
Datum: Zaterdagmiddag 6 januari 2018 (weersafhankelijk)
Tijd: 15.00u. De rit duurt ongeveer 2 uur.
Voor: Alle klanten
Kosten: 25 euro p.p., inclusief pony
Iedereen kan zich hiervoor opgeven mits je zelfstandig kunt opzadelen en figuren beheerst in galop (vraag je instructeur om advies). Inschrijven kan alleen door je naam, voorkeur pony en datum in te vullen op de lijst op de keukendeur van de kantine. Let op: kosteloos afmelden kan tot 16 december, daarna blijft het inschrijfgeld verschuldigd! Zorg dat je op tijd bent om te poetsen en op te zadelen! Als de rit niet doorgaat hoor je dit uiterlijk vrijdag 5 januari. Je krijgt dan uiteraard je geld weer terug.