Logo Stal Boeken V3

Beste klant,

Spannende maanden bij Stal Boeken! We zijn namelijk bezig met het verkrijgen van een vergunning voor een overkapping over onze middelste buitenbak. Dit heeft heel wat voeten in aarde; onder andere moeten we aantonen over voldoende parkeergelegenheid te beschikken. Nou hebben we dit wel, mits iedereen netjes in de daarvoor bestemde vakken parkeert. Ons verzoek aan jullie is dan ook om in de parkeervakken te parkeren. Mocht het niet duidelijk zijn vraag het dan gerust!

Voor de ruiters en amazones in de groepslessen hebben we goed nieuws; de geplande tariefsverhoging gaat niet door. Wel vervalt per 1 januari 2018 de mogelijkheid tot inhalen. Behalve de officiële feestdagen in 2018 (1/1, 2/4, 5/5, 21/5 en 26/12) en de bouwvak (4 t/m 26 augustus 2018) gaan de lessen in alle vakanties gewoon door. Omdat we de pony's graag evenredig willen inzetten voor het werk is het wel belangrijk dat je je afmeldt wanneer je niet komt rijden!

Heb je of ken je iemand die graag een groepsles wil volgen bij Stal Boeken? Speciaal voor sinterklaas en kerst hebben we actie cadeaubonnen. De les die je cadeau geeft kost normaal €15, maar met deze actie krijg je 33% korting en betaal je maar €10! De bonnen zijn in te wisselen tot 1 maart 2018.

Geef je liever privé les weg met sinterklaas of kerst? Dat kan ook: Voor €17,50 koop je een cadeaubon voor privé les t.w.v. €20. Je kunt kiezen voor een les van Jildau, Paula of Tom. De bonnen zijn in te wisselen tot 1 maart 2018.

Met vriendelijke groet,

Wendy en Tom