Logo Stal Boeken V3

Beste allemaal.

De zomerstop is weer voorbij en de lessen zijn weer begonnen. We hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad!
Graag berichten we jullie nog even het volgende:
 
Extra lesmogelijkheden op maandag en woensdag
Op maandag en woensdag zijn er extra lesmogelijkheden. Er zijn plekken vrij in de volgende lesblokken op maandag: van 16:30u tot 17:15u, van 17:15u tot 18:00u en van 18:00u tot 18:45u. Op woensdagavond zijn er nog plekken vrij in de les van 19:45u tot 20:30u. Heb je interesse om te verhuizen naar een van deze dagen/tijdstippen, neem dan z.s.m. contact met ons op.
 
Voor alle lesklanten van de woensdagmiddag
Vanwege de zomerstop mogen alle lesklanten van de woensdagmiddag 4x een extra groepsles volgen in de periode september t/m november 2017.
Deze lessen kun je gewoon aanvragen via de website (les inhalen). Daar staat ook vermeld welke extra dagen/tijdstippen beschikbaar zijn (je bent dus niet gebonden aan alleen rijden op woensdag). Eenmaal ingeplande data kunnen niet worden verplaatst of ingehaald. De extra groepslessen zijn alleen voor lesklanten die al voor 1 augustus klant waren bij ons.
 
Voor alle lesklanten van de maandag, woensdagavond en zaterdag
Vanwege de zomerstop mogen alle lesklanten van de maandag, woensdagavond en zaterdag 3x een dagdeel vrij rijden in de periode september t/m november 2017.
Het vrij rijden kun je zelf aanvragen door de lijst in de map in te vullen (op de bar in de kantine). Alle vakjes die rood zijn, zijn niet beschikbaar voor vrij rijden. Eenmaal ingeplande data kunnen niet worden verplaatst of ingehaald. Aanvragen vrij rijden is alleen voor lesklanten die al voor 1 augustus klant waren bij ons.
 
Aanvragen privéles van Wendy
Heb je interesse in privéles van Wendy, dan kun je je les zelf aanvragen door je naam en gewenste datum/tijd in te vullen in de map op de bar in de kantine.
 
Gevonden voorwerpen 
In de kast naast de piano liggen nog een aantal gevonden voorwerpen (jassen, handschoenen, shirts etc). Deze blijven nog bewaard tot 1 oktober…
  
Vriendelijke groet.
 
Tom