Logo Stal Boeken V3

Airbnb Friesland: vakantieboerderij in Friese natuur

Slapen onder de balken van een bijna 100 jaar oude boerderij? Overdag wandelen door de weilanden met uitzicht op de welsh cob pony's van Stal Boeken? Genieten van prachtige natuur gelegen tussen 3 noordelijke steden Heerenveen, Leeuwarden, Groningen? Uitstapjes maken naar gezellige mooie dorpjes?

Dat kan allemaal vanuit Vakantieboerderij Boeken in Drachtstercompagnie, een klein rustig dorp met 1100 inwoners vlakbij Drachten.

De boerderij heeft op de begane grond een mooie lichte woonkamer voorzien van houtkachel, met zicht op de keuken en tuin. De riante hoekbank voor 8 personen en een eettafel van 2.60m bij 1.00m maken deze boerderij zeer geschikt voor een heerlijke vakantie. Op de bovenverdieping bevinden zich 4 slaapkamers en badkamer met douche en toilet.

Vanuit de tuin (met zwembad) kijk je uit over de weilanden en kun je 's avonds nog even een heerlijke wandeling maken over verharde en onverharde paden zonder het erf te verlaten!

Vakantieboerderij Boeken is kind- en diervriendelijk (honden zijn toegestaan) en in overleg kun een pony huren, ponyles volgen of een buitenrit boeken op de kar!

Wij hopen je gauw te mogen begroeten bij Vakantieboerderij Boeken!

Wendy & Tom

paardenboerderijfriesland     airbnbdetails

De Ruimte

Mooie lichte woonkamer voorzien van houtkachel, met zicht op keuken. Hoekbank voor 8 personen en een eettafel van 2.60m bij 1.00m. WiFi is gratis beschikbaar.

Gasten Toegang

Via de hoofdingang van de boerderij bereik je je eigen deel van de boerderij. Hier bevinden zich de op de foto's afgebeelden ruimten. De woonkamer en keuken zijn op de begane grond en de vier slaapkamers en badkamer met toilet zijn boven. Erf, kantine en paardenweides zijn ook toegankelijk, hier kunnen uiteraard meer mensen aanwezig zijn.

Interactie met Gasten

Je hebt je eigen woning, maar als je het leuk vindt vertellen we natuurlijk alles over onze pony's, steken we de kachel (binnen of buiten) voor je aan. Je hebt kans dat onze honden je een bezoekje komen brengen :-)

Vervoersmogelijkheden

Er zijn fietsen te gebruiken en in overleg een auto.

Andere Dingen

Eventueel is het mogelijk om ponyrijles te volgen of om een pony te huren. Op afspraak (meestal op vrijdag of zaterdagmiddag) kun je je opgeven voor een buitenrit.

Aanvullende Informatie

Voor uitgebreide informatie, tarieven en beschikbaarheid klik hier.